torsdag den 6. november 2014

Træning - armbøjninger...

Efteråret (eller er det egentlig vinter?!) er virkelig over os. Det er måske svært at komme ud af døren for at løbe en tur eller komme op i træningscentret.

Dagene er kortere, det er mørkt, gråt og vådt...men fortvivl ikke. Man kan sagtens træne derhjemme og stadig komme til at svede!
Check mine tidligere posts om træning ud ved at bruge etiketten træning ude i højre side af bloggen. eller prøv disse tre øvelser; swings, skulderpress og Lunges.
Kører du ovenstående tre øvelser i streg efterfulgt af dagens øvelse, armbøjninger, garanterer jeg sved på panden og god træning. Prøv 10 stk af hver, kort pause til at få pusten og så igen. 3-4 runder og så er du done. Kort og effektivt!
Dette indlæg handler om armbøjninger.
Både med og uden kettlebell. Fordelen ved at bruge en kettlebell (eller anden genstand der løfter dig) er at du kan komme dybere og dermed gør det hårdere og mere udfordrende for din brystmuskel.

  
Kom ned på i en planke (på tæerne/knæene med hænderne placeres bredt. Numsen ned og spænd op i core/mave-ryg).

Her fra sænkerne du dig langsomt og kontrolleret ned mod underlaget,
mens du spænder op i kroppen og holder nakken så ret med rygsøjlen som du kan.Press dig selv op igen. Hvis det er umuligt for dig så start med enten at øve dig i at sænke dig langsomt og kontrolleret ned og kravl op til udgangspositionen. Eller læg dig og øv dig i at presse dig selv op til udgangspositionen. Øvelsen kan også sagtens laves på knæene hvilket gør den lettere. For en endnu lettere udgave, kan den laves med hænderne på en bænk.
Bruger du en kettlebell skiftes hånd/side hver gang.

Hvad synes i om mine træningsindlæg?
Er de brugbare, hyggelige, latterlige eller ligegyldige?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar