Kvinden bag bloggen

Hvem er jeg...
Jeg er en kvinde sidst i 20´erne som elsker mad. Jeg elsker at lave mad og jeg elsker at spise mad.
Madlavning er for mig mediterende, spontant og fyldt med glæde.

Jeg har været overvægtig hele mit liv, men for 5 år siden begyndte jeg langsomt at tabe mig. Jeg kan ikke komme med nogen forklaring, men jeg tror jeg begyndte at spise mere rigtig og naturlig mad. Der er røget over 20kg siden den gang.

Hvorfor blogger jeg så...
Det startede egentlig fordi jeg ikke havde instagram (i know jeg var mega sent med på den "dille") og gerne ville vise frem hvad jeg gik og lavede. Da jeg startede bloggen var jeg begyndt at udelukke de hurtige kulhydrater og derfor blev madlavningen lidt mere kreativ og jeg var ofte for stolt af resultatet til bare at spise det, uden dokumentation. Jeg startede bloggen, men uden ambitioner om noget stort og kunstnerisk. Jeg har altid været til hverdagsmad - men sund og lækker hverdagsmad.

Nu handler det dog ikke længere kun om at vise maden frem, men også om at formidle at man godt kan leve lækkert og sundt uden de store armsving. Jeg er en ganske normal kvinde med lidt for mange fedtdepoter på maven, der ønsker at vise folk at det ikke handler om at være perfekt. Tværtimod! Måske er det uperfekte, i virkeligheden ganske perfekt!

Kontakt: stefaniev@live.dk

Ingen kommentarer:

Send en kommentar