torsdag den 4. september 2014

Uge 1 i onlineforløbet...

Så ruller vi sgu!
Vi er i gang med uge 1 på lowcarb livsstils forløbet og der er i denne uge lagt en masse redskaber og informationer ud til os deltagere på et onlineforum:

- Kostens grundprincipper. Her bliver du hjulpet ind i lowcarb verdenen både på skrift og med en video hvor Tatjana forklrer principperne.

- En kostdagobog. Tatjana går op i at finde mønstre og vaner og derefter bryde dem, for at få et mere hensigtsmæssigt spisemønster og dermed en sundere livsstil.

- En madplan for uge 1 så du ikke behøver at tænke selv, men i stedet bliver taget i hånden og hjulpet på vej med en god opstartsfase.

- Specificering af fokusområde i uge1. Tatjanas workshop indfører nye vaner og åbner op for nye områder uge for uge. I uge 1 er det kost, vand og søvn der er i fokus. Det skal ind under huden, så det ikke kræver for meget energi. Vi skal have fundamentet på plads, altså de basale behov.

- Bonus som en audioguide til dybere samtaler med din partner, en skønhedsguide, guide med hjælp til at komme af med din stress, rabat på guide fra en psykolog med hjælp til at stoppe de kritiske stemmer i hovedet, rabat på DNAtest og kostvejledning og rabatkode til kosttilskud.Udover ovenstående får du også adgang til en lukket gruppe på facebook, som kun er for deltagere på lige netop dette forløb. Der er stor aktivtet. Der bliver delt sorger, frustrationer, glæder, opskrifter, opdagelser af vaner og andre sjove ting. Vigtigst af alt er der god tone og en opbakning uden lige. Dette gælder både de andre deltagere, men især også fra Maria og Tatijana som er kostvejledere på forløbet.
I de næste par indlæg vil jeg fortælle lidt 
om lowcarb kosten og onlineforløbets 

kostpricipper og tallerkenmodellen.
Desuden får i et opfælgningsindlæg fra mig og Maria.
Stay tuned og glæd jer :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar