Jeg har nu spist efter lowcarb principperne i nogle dageog det går faktisk rigtig godt. Min største frygt var at jeg skulle af med mælkeprodukterne (undtagen lidt fløde og smør hist og her), men det har været overraskende nemt - og utrolig mættende ;)
Dette er morgenmaden fra den første dag i forløbet.
Scrammble egg af 2 æg, 3 gulerødder en smule agurk og 10 mandler.
Her får i min madplan, som er lavet ud fra Tatjanas madplan, men med ændringer i dagene da jeg fik dato fiskefars og andre gode tilbud ;)
Mandag:
Morgen Scrambble egg, grønt og mandler
Frokost Stenaldermuffin, tunsalat og salat
Aftensmad Fiskefrikadeller, hvidkålssalat m. appelsin og mandler og bønnefritter
Tirsdag:
Morgen Stenaldermuffin, tunsalat, grønt
Frokost Fiskefrikadeller og hvidkålssalat m. appelsin og mandler
Aftensmad Kødsovs med squash- eller hvidkålspasta og salat on the side
Onsdag:
Morgen æggewrap med kødsovsrester og grønt
Frokost Røget laks og salat med græskarkerner
Aftensmad Blomkålspizza m. kødsovs og pølser og salat on the side
Torsdag:
Morgen Scrambble egg, grøntstave og mandler
Frokost Blomkålspizza rest og salat
Aftensmad Hakkebøffer m. bløde løg, broccolimos og gulerodsstave
Fredag:
Morgen Kyllingepølser, Gukerodsstave, tomater og avocado
Frokost Hakkebøf og broccolimos rest
Aftensmad Kyllingespyd m. karry og kokos og avocadosalat
Lørdag:
Morgen Æg eller pandekager og grønt
Frokost Kyllingespyd og avocadosalat rest.
Aftensmad Spise ude (Bryllupsdag)
Søndag:
Morgen Minimeatzza
Frokost Minimetzza rest og salat
Aftensmad Krebinetter m. bønnefritter og råkost
Her ser i frokostmadpakken til tirsdag.
Efter den første uge vil jeg ikke længere følge en fastlagt
kostplan, men derimod spise ud fra kostprincipperne og tallerkenmodellen.
Mere om det senere....
Ingen kommentarer:
Send en kommentar