onsdag den 17. september 2014

Rødbedehummus....

Udfordringer siger jeg ikke så tit nej til. I paleogruppen for kvinder på facebook blev der skrevet at alle skal prøve rødbedehummus - det måtte jeg også!

Det er Malene fra "paleolivet" der har delt opskriften på rødbedehummus. Tak for det. Den blev rigtig rigtig lækker. Giv den et forsøg!


Rødbedehummus:
(stor portion)

3 store rødbeder
3-4 spsk tahin (sesampaste)
1-2 fed hvidløg
1. dl. olivenolie
½ citron (kun saften)
½ dl parmesanost
Salt og peber

Skræl og bag rødbederne i ovnen i ca 1 time ved 200 grader. Lad dem køle lidt af og del rødbederne i stykker som passer i din foodprocessor/minihakker.
Tilsæt rødbederne og de øvrige ingredienser til foodprocessoren/minihakkeren. Blend til cremet masse.
Tip: Tahin kan udelades. Kom mere hvidløg eller chili i hvis der ønskes en stærkere version.

Jeg har brugt min rødbedehummus
til laks eller som "dressing" til salat. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar