mandag den 1. september 2014

Der er under en uge til at startskuddet går (Gæsteblogger Maria)...

Der er kun et par dage til at startskuddet går til de ti uger. Jeg er, ligesom mange andre i vores facebookgruppe, gået så småt i gang med ”opvarmningen”. Jeg har fyldt fryseren med frikadeller, skåret kød og andet godt der skal gøre hverdagen nem for mig. 

Jeg er begyndt at skære kulhydraterne væk, men er dog kommet til at kaste en håndfuld chokolade ind i skuffen et par gange. Jeg ved at det er fordi der bagerst i mit hoved er en lille led stemmer der siger ”du må godt, det gælder først fra torsdag”-WTF??!? Det er jo bare dumt.
Min krop har reageret godt på at komme tilbage til low carb, måske på nær min mave.... Lad os bare sige at der har været en del besøg på badeværelset i de sidste par dage. Men jeg ved at det bliver bedre. Jeg kan allerede mærke at jeg begynder at sove tungere, have færre cravings og nærmer mig at få roen tilbage i kroppen.
De sidste tre dage har budt på weekendtur med arbejdet. Det har betydet store mængder af alt det man ikke har godt af; alkohol, chips, slik, hvidt brød forklædt som en ”sund frokost”, pastasalat og så lidt mere alkohol igen. Jeg er helt lettet over at det er overstået og jeg kan begynde at være god ved mig selv igen. Min krop trænger virkelig også til det.

Mine startmål og vægt tog jeg for en uges tid siden. Efter weekenden siger vægten 103 (!!) så det er virkelig gået den forkerte vej og det betyder bare at målet for de ti uger nu hedder 13 kg og ikke 10. Men jeg er oppe på hesten og har trykket ja-hatten godt ned over min pande, det skal nok lade sig gøre!

Opstarts mål:

Bryst:  120
Tajle:   102
Mave: 116
Hofte: 126
Lår:     71

Vægt: 103 kg


Klar, parat, tæt på start....

1 kommentar:

  1. Jeg glæder mig til at følge med!
    Og det er totalt ligegyldigt, om du taber 3 eller 13 kilo undervejs på forløbet. Bare du føler dig stærk og sund og er glad, energisk og mere tilfreds med dit spejlbillede :-)

    Kærlig hilsen Tatjana

    SvarSlet