Jeg erkendte at det skulle være rigtige pølsehorn og valgte at bage dem med mel og i stedet ernæringsforbedre dem lidt. Jeg havde en stor squash i køleskabet og tænkte at den kunne passe godt ind.
Og det må man sige den gjorde, for de blev knald gode!
Pølsehorn m. squash:
ca. 24-26 stk
2 dl vand
3/4 af 50g gær
ca. 300g squash
1 dl havregryn
1 dl hørfrø
Grovmel/hvedemel
½ tsk salt
Kom de 2 dl lunken vand i en skål. Smuldrer herefter gøren i og rør den ud. Kom havegryn, salt og hørfrø i. Riv squashen og rør den i dejen. Herefter kommes grovmel/mel i og dejen æltes ind til den er lind, fast og let klistret. Lad dejen hæve 20 minutter. Del herefter dejen i to og rul det ud som en cirkel. Lav 12 trekanter, smør dem evt med ketchup og rul pølsen ind i.
Bages ved 200g alm ovn i 15-20 minutter.
Jeg er jo i fuld gang med at lave lidt flere sider
på bloggen og overvejer at lave et opskriftsregister.
Men hvad siger I, er det overhovedet nødvendigt
når der er søgefelt og "etiketter" i forvejen?
Ingen kommentarer:
Send en kommentar