Da jeg havde oset lidt, gik jeg i lidl for at købe græsk yoghurt (læs: tyrkisk yoghurt til 10 kr mindre) og faldt over et knald godt tilbud - broccoli til 7 kr. Og da sulten også havde meldt sig cyklede jeg hjem og eksperimenterede med broccoli pølsehorn. Resterne af dejen lavede jeg til boller (klatter).
Broccolipølsehorn:
ca. 10-12 stk
1 mellemstort broccolihoved
1 dl sesamfrø
3-4 æg
½ dl hørfrø
1 dl valleproteinpulver (kan nok erstattes af lidt mel eller nøddemel)
½ tsk bagepulver
3 spsk neutral friskost
4 spsk Husk/loppefrøskaller
pølser
solsikkekerner (til toppen)
Kør broccolien i en foodprocessor/minihakker. Hæld alle ingredienserne i en skål og pisk det sammen til en lind dej. Lad hvile i ca 10 minutter. Herefter skal dejen rundt om pølsen. Dette er en smule besværligt og klistret, da dejen er temmelig våd. Drys solsikkekernerne over, inden brødene kommes i ovnen.
Bages ved 175 grader i 25 minutter.
De er ideelle til madpakken eller til frokost med grønt til...
Hvad spiser du i madpakken/til frokost?
Ingen kommentarer:
Send en kommentar