lørdag den 8. marts 2014

Bloggen har fødselsdag...

...og det har den jo og det er i dag!

Eller egentlig så er det først mandag, men da jeg vandt min allerførste giveaway nogensinde, på smagpåmaden, kunne jeg ikke vente. Så jeg starter min giveaway i dag og slutter den mandag d. 10. kl 20!


Du kan vinde et lille kompakt køkkenredskab som kan skrælle, tage æblehuse ud, afskælle fisk og rive/lave julienne.Jeg er rigtig glad for min fordi den er god, lille og kompakt og nem at rengøre.
Alt du skal gøre er:

1. Skrive hvad du gerne vil have mere af på bloggen/eller konstruktiv kritik.
2. komme med forslag til en ret/opskrift jeg kan eksperimentere med i køkkenet fx. lave en sukkerfri og melfri variant af eller bare legede lidt med.

Desuden kan du skaffe dig et ekstra lod ved at følge mig på bloglovin og skrive det i kommentaren.
Husk at skrive din email i kommentaren, så jeg kan få dine oplsyninger...

Jeg havde ALDRIG troet at bloggen skulle blive 1 år,
eller at jeg skulle have så mange læsere.
Tusind tak fordi i læser med...

 

11 kommentarer:

 1. Eeeeej, jeg vil vinde! Havde misset den :-p
  1. Jeg kunne rigtigt godt tænke mig at høre noget om din træning: hvad du dyrker, hvor tit osv. :-)
  2. Jeg elsker, elsker, elsker (!!!!!!) Cheesecake, så jeg er altid på jagt efter den perfekte sukkerfri version - måske du kan bidrage til jagten? :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Glemte self mail -.- Vikkitraeger@gmail.com

   Slet
  2. Hej Vikki,
   Det er sjovt at du nævner cheesecake for har har faktisk haft sådan en i tankerne læææænge ;)

   Slet
 2. Jeg deltager også gerne!! Den ser da super smart ud, det lille multiværktøj!
  1. Jeg var vild med dit indlæg med før- og efter-billeder! Det var modigt og super sejt. Men jeg ved jo godt at det ikke kan blive til sådanne indlæg så ofte :) Så jeg hopper med på Vikkis idé med træning - der kunne jeg godt bruge lidt motivation!
  2. Når der var kageordning i min gymnasieklasse var der én af drengenes mor, der altid lavede nogle kakao-kokos-snitter med hindbær i. Vidst nok en lys kagebund (som i hindbærsnitter), hindbær og toppet med et lag kakao-kokos. Den må kunne LCHF'iseres.
  (i øvrigt sjovt som både Vikki og jeg ønsker flere indlæg om træning, men også mere kage :) haha)
  Jeg følger dig allerede på BL
  KH
  Anne
  denomvendteverden@hotmail.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anne,

   Jeg kunne måske godt arbejde på at have lidt flere personlige/motivations indlæg. Men vil også gerne lytte til den med mere træning :)

   Jeg ville faktisk have bagt hindbær snitter uden mel og sukker i weekenden, men magtede det ikke alligevel. Men dimensionen med et lag med kakao og kokos er da en knald god ide :)

   Slet
 3. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 4. Jeg er da også gået glip af give-away (onde bloglovin, der ikke gør opmærksom på det) :)

  1. Jeg er desværre helt ny læser på din blog, så svært lige at komme med noget konstruktiv kritik, men jeg er selv startet på LCHF og vil nu til at være seriøs med min træning, så noget om hvordan kombinationen af disse går for dig ? Det har du sikkert skrevet om, men man kan aldrig få nok af inspiration på den måde :)
  2. Uha, jeg er stor fan af at snacke - har normalt lavet mig en stor frugtskål, købt vindruer eller sådan noget lækkert.. Men nu, hvor jeg er startet på LCHF har jeg et stort problem.. Mine fingre kan slet ikke finde ro.. Har du nogle idéer til nemme, gode snacks?
  Kh. Tina
  www.fatfoodnfit.bloggersdelight.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. og self. email: tlaup89@gmail.com

   Slet
 5. Ser frem til at læse mere om din kommende flirt med 5:2. Spændende om du virkelig dør af sult, eller om det bare er hjernen der driller.

  Jeg savner gule ærter. Men hvordan kan man få den der gode smag, melede konsistens og comfortagtighed lavet til lcgf, når nu ærter ikke er lchf?

  SvarSlet
  Svar
  1. Og mailen er sverigestossen @ gmail.com.

   Slet