torsdag den 12. december 2013

Choko-rom creme (dessert)...

Den anden aften havde jeg egentlig i tankerne at lave nogle proteinkugler, men eksperimentet gik galt...
Heldigvis blev det til denne drøm af en choko-rom dessert!


Choko-rom creme:
(ca. 4 små portioner)

ca 10 dadler
1½ dl tynd kaffe
4 spsk kakao prteinpulver (ønsker du at bruge alm kakao i stedet så nøjes med 2 spsk)
3-4 tsk kokosolie
2 tsk husk (tror det kan udelades hvis du nøjes med ½-1 dl kaffe)
1-1½ tsk romessens
(kokos til pynt)

Dadlerne udstenes og alle ingredienserne puttes i en minihakker. Blend/hak til det er en jævn masse. Hæld herefter i serveringskåle (små portioner da de "tunge"). Drys herefter med lidt kokos og stil i køleskabet i ca 10-15 minutter.
Tip: Kan sagtens laves tidligere på dagen eller dagen før og stå i lufttæt bøtte i køleskabet.

Min kærestes første kommentar var 
"Mmm..."
og herefter
"Den kunne være mega god som creme i en lagkage".

Ingen kommentarer:

Send en kommentar