Heldigvis blev det til denne drøm af en choko-rom dessert!
Choko-rom creme:
(ca. 4 små portioner)
ca 10 dadler
1½ dl tynd kaffe
4 spsk kakao prteinpulver (ønsker du at bruge alm kakao i stedet så nøjes med 2 spsk)
3-4 tsk kokosolie
2 tsk husk (tror det kan udelades hvis du nøjes med ½-1 dl kaffe)
1-1½ tsk romessens
(kokos til pynt)
Dadlerne udstenes og alle ingredienserne puttes i en minihakker. Blend/hak til det er en jævn masse. Hæld herefter i serveringskåle (små portioner da de "tunge"). Drys herefter med lidt kokos og stil i køleskabet i ca 10-15 minutter.
Tip: Kan sagtens laves tidligere på dagen eller dagen før og stå i lufttæt bøtte i køleskabet.
Min kærestes første kommentar var
"Mmm..."
og herefter
"Den kunne være mega god som creme i en lagkage".
Ingen kommentarer:
Send en kommentar