Proteinbidder:
ca.10 store stykker - kan evt halveres.
140g proteinpulver m. chokoladesmag
2 spsk husk/loppefrøskaller
2 håndfulde valnødder
100g hasselnøddemel (fint hakkede hasselnødder)
2 æg
30g kokosmel
½ tsk salt
3 dl mælk
Mørk chokolade til overtræk
Valnødderne hakkes groft og alle ingredienserne røres sammen til en ensartet masse. Lad dejen hvile 5 minutter mens du tænder ovnen på 175grader og finder en form som smøres med en smule olie. Herefter hældes dejen op i formen og bages i ca 20-25 minutter. Stik i kagen for at vurdere hvornår den er færdig, da bagetiden afhænger af formens størrelse og dermed kagens tykkelse.
Når kagen er kølet ned, skæres den ud i !bidder" i ønsket størrelse. Den mørke chokolade smeltes over et vandbad og kagen overtrækkes.
Jeg vil næste gang vælge en større form, så kagen bliver lidt lavere.
Desuden vil jeg skære dem i halv størrelse næste gang.
Held og lykke med proteinbidderne og træningen,
som jo ideelt set kommer før indtagelse af disse ;)
Dine proteinbarer lyder herrelækre - jeg må lige forsøge at lave dem en dag snart.. Tror du mon de kan fryses ned?
SvarSletTænker det vil være optimalt i forhold til de så kan tø op, mens man er til træning :)
www.fatfoodnfit.bloggersdelight.dk
Hvorvidt de kan fryses ved jeg ikke med sikkerhed, da jeg ikke har prøvet. Jeg vil dog tro at de kan. Men jeg har tit haft dem liggende i tasken i film og det fungere fint ;)
SletTak for svar - så giver jeg det et forsøg snarest muligt :)
Sletwww.fatfoodnfit.bloggersdelight.dk
Du må endelig dele dine erfaringer Tina :)
SletSå fik jeg lavet dem - og nu også forsøgt at fryse dem og tø en op igen - og der er ingen forskel :)
Sletfatfoodnfit.bloggersdelight.dk