Græskar-rødbede suppe:
2 pers.
1 lille hokkaido græskar
2 rødbeder
2 fed hvidløg
chili
1 løg
olie
1½ l urtebullion
salt og peber
Topping
Græsk yoghurt
bacon
Skær et løg i grove tern og smid i en gryde med olie, preset hvidløg og chili. Skyl græskaret og halver det. Fjern tråde og kerner og skær det herefter i mindre stykker. Skræl rødbederne og skær også dem i mindre stykker. Svits det hele i gryden i et par minutter. Herefter hældes bullionvandet i. Suppen skal koge til græskar og rødbeder er forholdsvis møre. Græskaret bliver det noget før rødbederne. Til sidst blendes suppen med en stavblender og smages til med salt og peber.
Serveres med græsk yoghurt og stegt bacon.
What is not to like?!
Fantastiske farver, skøn smag og masser af vitaminer...
Ingen kommentarer:
Send en kommentar