mandag den 11. november 2013

Kotelletter i fad og blomkålsris - på den fede måde!

Kender du det med at du laver koteletter i fad med flåede tomater, lidt mælk (nok skummetmælk) og evt lidt vand?!
- Det er slut nu! Flødesovs giver bare så meget mere smag, mæthed og dermed tilfredstillelse....


Kotelletter i fad:
4 pers

4-5 koteletter
3 dl fløde
1 dåse flåede tomater
1 dåse cocktailpølser
gulerødder
champignoner
2 løg
2 porre
Salt/Peber
Timian

Brun koteletterne på en pande ved høj varme og smid dem herefter i et ovnfast fad. I en gryde svitses først løg og derefter resten af grøntsagerne. Hæld herefter de fåede tomater, cocktailpølser og fløde i og giv det et opkog. smag til med salt, peber og timian. Når sovsen er færdig hældes den over koteletterne i det ovnfaste fad og det stilles i ovnen på 200g i 20-25 minutter.
Tip: grønsagrne kan skiftes ud efter køleskabsindhold og smagsløg

Blomkålsris:

1 blomkålshoved
Salt/Peber

Skær blomkålshovedet i mindre buketter som enten rives til "ris" i en foodprocessor, minihakker eller på et rivejern. Herefter steges de et par minutter på en pande med salt og peber. Vupti - så er der blomkålsris!





Personligt føler jeg slet ikke at jeg mangler eller går glip af noget ved at give slip på stivelsen. At kunne spise mad med smag og kraft opvejer enhver ulempe...
Alt nyt og forandret er svært og utrygt, men giv det en uge eller et par. Enten vil du elske dig selv for at have gjort det eller også vender du bare tilbage til dit gamle måltidsmønster. INgen skade sket...

Livet er FEDT ;)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar