Uden at blinke kan jeg roligt love at de er en fantastisk erstatning for både pizzabunden og pastapladerne. Når jeg spiser lasagne med grøntsgagsskiver som plader, føler jeg mig altid lidt snydt. Mangler den der lækre konsistens som pladerne giver. Og det behov tilfredsstiller disse plader til fulde. Det er de bedste lasagneplader uden stivelse, jeg nogensinde har smagt - Så er foventningerne ligesom også skudt i vejret ;) Som pizzabund var den også virkelig god. Ikke specielt sprød, men bedre end så mange af de andre erstatninger jeg har prøvet.
Hytteost lasagneplader/pizzabund:
250g hytteost
4 æg
5 tsk husk/loppefrøskaller
evt. oregano eller andet krydderi til pizzabunden
Det hele piskes sammen i en skål og blendes. Lad dejen hvile i 5-10 minutter mens ovnen varmer. Fordel dejen på en bageplade, beklædt med bagepapir. Herefter skal pladerne/bunden bages i ca. 20 min ved 175 grader.
Hvis det er en pizzabund du laver så tag bunden ud og put det ønskede fyld på og put herefter pizzaen tilbage til fyldet er færdigt.
Er det lasagnepladerne du laver skal de køle af og skæres ud som plader. Herefter bruges de som du ville bruge almindelige pastaplader.
Jeg er tosset med lasagne og pizza.
Det er virkelig bare helt fantastisk mad fordi,
det med disse opskrifter, er både nærende, sundt og snasket <3
Hvad er din(e) livret(ter)?
Lige om lidt, skal jeg hen og bage disse hytteost plader for 2. gang.
SvarSletJeg elsker deres let syrlige smag, og så er de geniale som rullebrød i madpakker - smuldrer /Sheila
-Hov, den manglede tekst. Ville skrive, at de ikke smuldrer.. :)
SletFedt at du kan lide dem. Bruger dem seriøst til alt muligt
SletBliver lasagnepladerne sprøde?
SvarSletNej, med faste. Hvis man kan sige det :)
Slet