mandag den 3. juni 2013

Banan-mandel muffins...

Perfekte som eftertræningssnack!

Mine nybagte (ja nybagte... Sidder i skrivende stund og prøvesmager en lun muffin) muffins er inspireret af en opskrift fra Michelle Kristensens bog "Er du pærer, æble eller banan".
Som sagt er de perfekte som eftertræningssnack, da de har et højt proteinindhold og også indeholder fedt og lidt kulhydrater. 

Jeg synes dog også sagtens at de kan bruges som dessert, som her til aften, 
da de skulle prøvesmages ;)

Banan-mandel muffins:
(6 stk)

2 store modne bananer
Vaniliepulver
1dl Mandler
½ dl Solsikkekerner
3 Æg
1 dl Proteinpulver

Mos bananerne. Hak mandler og kerner i en foodprocesser. Bland det hele i en skål og pisk dejen lind. Hæld i muffinforme og bag ved 175 grader i ca. 20 minutter.
Tip: brug dem som dessert og udelad evt. proteinpulver og tilsæt hakket mørk chokolade (minimum 70%). Eller tilsæt den slags hakkede nødder du bedst kan lide.



Haps haps haps!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar