mandag den 2. februar 2015

Blog inspiration...

Jeg elsker at læse blogs. Det er en fantastisk form for tidsfordriv ligesom facebook og instagram. Ja, jeg er åbenbart sådan en der elsker at fordrive tiden. Før i tiden læste jeg mange bøger. Børgerne blev skiftet ud af tv, facebook og instagram... og nu også af blogs. For det er faktisk det det er for mig. En bog. En bog uden ende, hvor der udkommer et nyt kapitel engang i mellem. Altså det er jo ikke fordi at indlæggene nødvendigvis hænger sammen, på de blogs jeg læser. Jeg fordriver bare tiden. Det er vidst bare det.

Men i dagens indlæg vil jeg inspirere jer, ved at dele nogle af mine yndlingsblogs. Jeg følger en del blogs. Jeg følger dem via Bloglovin, hvor i også kan følge min blog. På bloglovin går jeg så ind ca en gang om dagen og kigger hvilke nye indlæg der er på de blogs jeg følger. Så behøver jeg ikke checke om der er udkommet indlæg, da der jo på de fleste blogs ikke udkommer indlæg hver dag. Det betyder også at jeg skimmer listen inde på bloglovin for overskifter og billeder og ser om det noget jeg overhovedet gider læse. Virkelig nemt og lækkert.

Men som sagt får I i dag et lille udsnit af mine yndlingsblogs. Jeg læser en god blanding af blogs om fx. mad, sundhed, træning, kreativitet, familieliv, børn osv.
Blandede blogs:

Lilletut og mor
En blog der handler om familiet livet i en lesbisk (nyligt) skilsmisse familie. Der bliver blogget åbent og ærligt, men med en god portion selvironi og humor.

Nutidens mor
En humoristisk blog om livet som mor. Et familieliv i en lille lejlighed i Aarhus midtby. livet med en trodsig, men sød og sjov pige i vuggestuealderen.

Caroline Thorsfeldt
En sundhedsblog i identitetskrise. Der blogges mindre og mindre om sundhed og mere og mere om alt mellem himmel og jord. En af Carolines store kæpheste er at hun har lært at elske sig selv og sin krop og ønsker det samme for alle os andre. Desuden er hun en sensitiv pige, med trang til loppefund og hygge.

Vikki hverdagsfjollerier
Vikki er en af mine absolut favoritpiger i blog/instagram land!
Med Vikkie føler jeg at jeg kender hende. Hun er typen man kun kan knuselske (altså kender hende jo reelt set ikke, men det føles virkelig sådan! Lidt ligesom når man hilser på en i træningscentret som man har set i tv eller på instagram - Stefanie fat nu at de jo ligesom ikke aner hvem du er! PINLIGT!). Hun har tidligere haft en LCHF madblog, men er hoppet med på Anna Bogdanova bølgen (mindre, men tungere træning og ingen forbudte områder i kosten). Desuden skriver Vikki bundærligt om livet med stress, overvægt og to lækre katte.

Mad:

Smag på maden
En virkelig lækker og gennemført madblog. Jeg oplever ikke bloggen som relateret til nogen "kostretning" eller madtrend, men der lægges vægt på gode lækre råvarer og æstetik. Der laves mad med grøntsager og kærlighed og det kan man virkelig mærke igennem skærmen. God og lækker inspiration til både hverdagsmad og "gæstemad". Camilla er også en skøn pige at følge på Instagram.

Hjemme hos xenia
Her har vi en LCHF madblog. Der laves hverdagsmad og comfortfood i lange baner. Desuden er Xenia nem at relatere til da hun "bare" er en ganske almindelig pige med trang til Junkfood, bøger og film. Hun er desuden en haj i computerverdenen og det ses på hendes overskuelige blog.

Julie Bruuns blog
En samling sunde og lækre opskrifter. En del "dessert" opskrifter. Men jeg er jo også en snacker med hang til chokolade. Desuden har hun en Instagram hvor hun ind i mellem deler lidt træningsfif.

Stinna
En overdrevet flot og æstetisk vegetarisk blog. En helt nede på jorden blogger, der serverer lækre søde opskrifter og hverdagsmad fyldt med grøntsager. Bestemt et kig værd.

Sund er fedt
En lidt blandet blog om mad, træning og lidt "psykologi". Den er ikke bygget op som en klassisk blog, da den er en "firma"blog hvor dr også sælges forløb som personligtræner. Den er dog stadig et besøg værd. Især den "psykologiske" del om kvinder og deres mange mystiske sider.


Det var nogle af de blogge jeg holder mest af at læse.
Hvad er jeres yndlingsblogs?

Husk at i kan følge mig via bloglovinknappen
ude i højre side (damen) og
Instagram: stefaniesunivers1 kommentar:

  1. Årrrrhhh mand, tak for de fine ord Stefanie <3 Jeg kan kun sige i lige måde! Hvis du nogensinde slår vejen forbi Odense, må vi drikke en kop kaffe <3

    SvarSlet