tirsdag den 3. februar 2015

De oversete...

Jeg tror alle bloggere har nogle opskrifter som de faktisk rigtig godt kan lide, som er super lækre, men som ikke har fået så meget opsmærksomhed. De fortjener revival! En second chance...


Den her æblecrumble er super simpel og utrolig lækker! Den indeholder mel og sukker, så skal nok holdes til at være en weekend/gæstekage. Den er dog så enkel at selv den mest bagehandicappede, kan få succes og servere en lækker kage for sine gæster!

Er du vegetar og elsker du kødsovs? Eller er du måske bare økonomisk eller miljøbevidst, er denne kikærtegryde genial. Den smager virkelig godt og minder meget om kødsovs. Den indeholder sunde kulhydrater, vegetabilsk (fra planter) protein og er virkelig nem at lave. Du kan i virkeligheden bruge den som basisopskrift og bruge lige de grøntsager du har på lager. Så en god "stop madspil" ret.

 Bortset fra den bacontopping jeg har valgt til denne suppe, er den faktisk også vegetarisk. Linserne indeholder, ligesom kikærterne, gode vegetabilske kulhydrater og proteiner. Den her suppe er også sådan en ret, der bare ikke kan gå galt. Den er nem og smager også godt i dagene efter. Desuden indeholder den kokosmælk som tilføjer sundt fedt til kroppen og gør suppen lækker og cremet.

Den her tærte er et must try, hvis du spiser lowcarb eller bare glutenfrit. Bunden er lavet af nødder og kerner og så er den blevet fyldt med lækkert fyld. Du kan lave tærten med lige præcis det fyld du aller bedst kan lide. Jeg har toppet den med to forskellige slags osterester. Så endnu en god ret, til at skjule dine lidt halvslatne rester.

Virkelig virkelig lækker ret! Seriøst en af mine yndlingssalater! Den er sund og nærende og fuld af smag. Den er nem og enkel at lave og står som hovedret alene. Den er også rigtig god til madpakken.

De her muffins er rigtig gode, hvis du har nogle overmodne bananer liggende som skal bruges. De er gode til efter træning da de indeholder kulhydrater fra banan og havregryn og en god portion protein. De er nemme at smække sammen og kan holde sig nogle dage på køl og kan også fryses. Frys dem ned og tag dem op fra fryseren om morgenen, så de kan ligge og tø op i tasken i løbet af dagen. Så er de friske og optøede til efter træning.

Det var nogle af de opskrifter
som jeg selv synes rigtig godt om, 
men som ikke har fået så mange besøg.

Giv dem et forsøg, jeg ved I vil kunne lide dem :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar