mandag den 14. april 2014

Bananmuffins....

Alle ved jo at har du overmodne bananer liggende, så er du NØDT til at bage kage ;)
Der skal intet madspild være herhjemme (læs mere om madspild her).

Derfor googlede jeg "bananmuffins uden mel og sukker". Jeg magtede ikke at opfinde den dybe tallerken, så ville bare finde en opskrift der allerede var afprøvet. Anyways ved I jo at jeg har svært ved at følge en opskrift, så jeg lod mig inspirere af denne her, men reviderede lidt hist og her ;)


Bananmuffins m. chokolade:
12-16 stk.

3-4 modne bananer
100 g hasselnøddemel
200g mandelmel
3 æg
50 g smeltet smør (eller kokosolie)
1-2 tsk vanillepulver
1 tsk bagepulver
50-100g mørk chokolade (altså med chokolade gælder "mere er bedre")

Mos bananerne i en skål, med en gaffel. Herefter smeltes smørret og alle ingredienserne (undtagen chokolade) kommes i og piskes med en elpisker. Til sidst hakkes chokoladen og piskes i. Fyld dejen i muffinsforme, men kun halvvejs op, så de ikke hæver ud over kanten.
Bages ved 185grader i ca. 15-18 minutter.





De er virkelig lækre og svampede!
Bon apetit....

1 kommentar:

  1. Ha ha, jeg elsker gode argumenter for at bage mere kage i hverdagen! Og hvem kan argumentere imod stop af madspild ;)

    SvarSlet