torsdag den 24. april 2014

Broccolibrød....

I påsken havde min kone og jeg aftalt en burger night og jeg havde en lidt træt broccoli liggende i køleskabet. Jeg tænkte at der da måtte være en opskrift med broccolibrød, i en af mine mange kogebøger  - det var der!


Broccolibrød:
10 stk

Et broccolihoved
4 store æg
1 tsk salt
2 spsk fiberhusk
½ tsk bagepulver
5 spsk mandelmel

Kør broccolihovedet i foodprocessoren. Herefter røres alle ingredienserne sammen i en skål. Det skal blive en ensartet masse. Dejen klattes ud i 5 klatter på hver bageplade. Når du har klattet dejen på bagepladen, smøres det ud i en rund klat der er ca ½ cm tyk. Bages i en forvarmetovn ved 175 grader varmluft.
Tip: Frys brødende med bagepapir i mellem, så er det nemt lige at tage op ;)


Brugsideer:

Her bruges brødet til en friskost mad.
 Her bruges broccoligbrødet som toast.
Det var virkelig en favorit m. 2 slags ost og skinke.

 Det var en virkelig virkelig lækker toast.
Stegt på grillpande i godt med smør.


Det skal lige til sidst nævnes at broccolibrødet er fra Michelle Kristensens bog:
"MK Bootcamp".
 Her får du inspiration til glutenfri og sukkerfri mad,
men også træning du kan gøre derhjemme eller i naturen.

 

3 kommentarer:

  1. Haps haps hvor ser det bare lækkert ud! :D

    SvarSlet
  2. Hej Stefanie..
    Kan man nedfryse bollerne ?

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej,
      det kan man sagtens!
      Jeg fryser dem med madpakkepapir imellem, så jeg kan nøjes med at tage en eller to op ad gangen

      Vh Stefanie

      Slet