Broccolibrød:
10 stk
Et broccolihoved
4 store æg
1 tsk salt
2 spsk fiberhusk
½ tsk bagepulver
5 spsk mandelmel
Kør broccolihovedet i foodprocessoren. Herefter røres alle ingredienserne sammen i en skål. Det skal blive en ensartet masse. Dejen klattes ud i 5 klatter på hver bageplade. Når du har klattet dejen på bagepladen, smøres det ud i en rund klat der er ca ½ cm tyk. Bages i en forvarmetovn ved 175 grader varmluft.
Tip: Frys brødende med bagepapir i mellem, så er det nemt lige at tage op ;)
Brugsideer:
Her bruges brødet til en friskost mad.
Her bruges broccoligbrødet som toast.
Det var virkelig en favorit m. 2 slags ost og skinke.
Det var en virkelig virkelig lækker toast.
Stegt på grillpande i godt med smør.
Det skal lige til sidst nævnes at broccolibrødet er fra Michelle Kristensens bog:
"MK Bootcamp".
Her får du inspiration til glutenfri og sukkerfri mad,
men også træning du kan gøre derhjemme eller i naturen.
Haps haps hvor ser det bare lækkert ud! :D
SvarSletHej Stefanie..
SvarSletKan man nedfryse bollerne ?
Hej,
Sletdet kan man sagtens!
Jeg fryser dem med madpakkepapir imellem, så jeg kan nøjes med at tage en eller to op ad gangen
Vh Stefanie