Michelle Kristensens granola:
Sovs:
3 bananaer
1 tsk salt
½ tsk muskatnød
½ tsk kardemomme
1 tsk vaniliepulver
2 dl dadler (husk at fjerne stenene)
Granola
2 dl mandler
2 dl hasselnødder
1 dl sesamfrø
1 dl hørfrø
1 dl solsikkefrø
1 dl græskarkerner
4 dl sesamfrø
Mos bananerne sammen med dadler og resten af ingrediernserne til sovsen. Hæld herefter sovsen over resten af ingredienserne og rør det godt sammen. Fordel müslien ud over en papir beklædt bageplade og bag det ved 150 grader i 30 minutter. Rør i müslien hver tiende minut. Müslien skal køle helt ned før det hakkes i stykker og opbevares i lufttæt beholder.
Min kæreste har lokket mig til endnu en challenge så i
februar bliver det armbøjninger vi arbejder på...Skal du være med?!
Årh, jeg elsker hjemmelavet granola og får det bare aldrig gjort! Ved ikke hvorfor, det er jo nemt og super lækkert :D
SvarSletTak for tippet, jeg må i gang ;)
Anna - http://wonderwomanwannabe.bloggersdelight.dk
Det er seriøst virkelig virkelig nemt. Ærligt :)
Slet