lørdag den 5. juli 2014

Spinatwraps m. 2 slags fyld...

Det er vidst almen kendt at man ofte spiser noget andet mad i sommerhalvåret, end om vinteren.
Dagens indlæg indeholder en opskrift på en rigtig let, lækker og dog meget mættende og sund ret.


Spinatwraps:
(4 personer)

4 æg
½ pose frossen spinat (frisk kan også sagtens bruges)
200g hytteost
2 spsk fiberhusk
2 spsk chiafrø (kan udelades)

Det hele blendes til en dej. Lad den trække i 5 minutter. Dejen laves til små pandekager.

Dildcreme og laksefyld:

Frisk dild
friskost eller græsk yoghurt
salt/peber
Røget laks

Det hele, undtagen laksen røres sammen. Dildcremen smøres ud på pandekagen og herefter lægges der laks i. Rul pandekagen og skær den over på midten.
Tip: Brug en skarp brødkniv/takket kniv.

Avocado og skinkefyld:

100g skinkestrimler (eller kylling eller kalkun)
2 små avocadoer
salt/peber
evt. hvidløg

Mos avocadoerne med salt og peber (og evt. hvidløg). Smør avocadocremen ud på pandekagen. Drys herefter med skinkestrimlerne. Rul pandekagen sammen til en wrap og skær den over på midten.



Som i kan se, blev der en stor portion.
Vi spiste en skål salat til. 


Den lækre sommermad blev indtaget på altanen...

2 kommentarer:

  1. Skal de ikke bages

    SvarSlet
  2. De er virkelig gode :) Mums - og tak for opskriften

    SvarSlet