torsdag den 24. juli 2014

Ich bin ein Berliner.....

Der har været lidt stille på bloggen den sidste uges tid, da jeg har været på ferie i Berlin.
Berlin er en fantastisk by, for en som mig der elsker subkulturer, afslappet atmosfære, masser af spisesteder og venlige mennesker.Egentlig var min plan inden afrejse, at jeg skulle tage til Berlin og spise sundt. Tage billeder af maden og restauranter. Fortælle jer om hvor og hvordan man finder god sund mad og lave anmeldelser af de forskellige spisesteder.

- Det droppede jeg hurtigt!
Jeg tog simpelthen "fri" fra alt sundhedsræs og holdte ferie hvor jeg tillod mig selv de ting jeg havde lyst til (mere eller mindre). Og jeg kan fortælle jer at det blev indtaget en hel del chokolade og is (Is var nødvendigt i over 30graders varme og ingen vind what so ever!).


Det er selvfølgelig en individuel beslutning, hvorvidt man vil holde fast i sine sundevaner og "regler" på sin ferie eller om man vil give frit løb som jeg gjorde, men jeg synes det er vigtigt at huske på at det IKKE er den uge du er på ferie der gør forskellen. Ja, jeg har taget 2 kg på og ja, jeg er sikkert faldet en del tilbage i min træning, men jeg er træner ikke til noget. Jeg træner fordi jeg ved det er sundt for min krop og for netop at kunne spise alle de lækre sager jeg elsker så meget. Jeg er foodlover og det er takket være min træning, jeg kan "tillade" mig at være det....
 Selvfølgelig har jeg inderst inde også et ønske om at få bugt med mavefedtet, men det betyder på ingen måde lige så meget som ro i sjælen og glæde i hverdagen! Og jeg havde en fantastisk ferie (næsten) helt fri for tanker om sundhed og motion. Og ved i hvad - mit selvværd var i top!Så "sådan holder du dig sund og fit på ferien"-indlægget får du ikke hos mig, men tvætrimod en glad og utrolig afslappet pige der har haft en fantastisk ferie!

 

Jeg er ikke inde i en kampagne for anti-sundheds-ferier,
men hvis du ligesom mig godt kan være lidt for hård ved dig selv
er det måske en meget god ide at lade ferie være ferie og holde fri fra ALT..

ps. Berlin er fantastisk som feriedestination, hvis du ønsker sundhed på ferien.
Det bugner med green salad, veggies, smoothies, frozen yoghurt, udlejningscykler og meget mere...

1 kommentar:

  1. Skønt indlæg hvor du virkelig stråler af velvære og sundhed! Dejligt du har haft en go ferie :D

    SvarSlet