De lidt negative kommentarer fik mig til at overveje en ny måde at lave grød på, for jeg vil jo også helst gerne ungå havregrynene. Jeg blev inspireret af frk.sveske til en kokosgrød.
Jeg afprøvede den i morges og det er helt sikkert en vinder! Den mættede mig i ca. 5 timer.
Grød m. kokos og hørfrø:
Grød
½ dl hørfrø
½ dl kokosmel
1 dl mælk (Her kan sikkert også bruges kokosmælk eller fløde)
1 æg
Topping
Blandede nødder
Peanutbutter (jeg bruger urtekram)
Hæld kokosmel, hørfrø og mælk i en gryde. Lad den stå og trække 10-15 minutter. Kog det herefter sammen til en grød, under omrøring. Når grøden er ved at have den rette konsistens slåes ægget ud i og koges med 1-2 minutter. Grøden serveres i en skål med en valgfri topping. Jeg brugte blandede nødder og peanutbutter, men den skal klart også prøves med kakao og bær.
Hos mig er det nu efterårsferie som står på
et par dage på Sjælland og en flytning til større lejlighed.
Husk at I kan følge mig på bloglovin ved at trykke på bloglovin knappen
ude i hæjre side af bloggen eller på instagram "Stefanievinther".
Hej Stefanie :-) den grød ser lækker ud men er selv choko-nørd - og virkelig dårlig til at lave mad. Hvordan ville du lave den med kakaopulver?
SvarSletKh Janni
Når jeg laver dne til kakaogrød, gør jeg bare det at jeg tager bagekakao (eller proteinpulver med kakao smag) og rører i inden det er kogt til grød :)
SletBon apetit
Mums! Jeg sidder i dette ganske øjeblik og spiser grød efter din opskrift. Succes! Den smager bare godt.
SvarSletTusind tak for en rigtig god smags oplevelse
Venlig hilsen Anja
Det er jeg virkelig glad for at hører :)
Slet