Pulled chicken:
2-3 personer
2-3 kyllingefileter
1 dåse flåede tomater eller tomat passata
salt/peber
paprika
cayenne peber
chili
hvidløg
løg
olivenolie
Lav marinaden af alle ingredienserne (undtagen kyllingen). Smør kyllingefileterne ind i marinaden og lad trække. Herefter kommes kylingefileter og marinade i et ovnfast fad og bages i to timer ved 125 grader. Når dne første time er gået kommer du sølvpapir på og giver den en time mere.
Når kyllingen er færdig pilles den fra hinanden med gafler.
Hvis I har smagt pulled pork og elsker det,
så vil jeg lige advarer jer om at i måske bliver en smule skuffede.
Pulled chicken er slet ikke dårligt, men magert kød bliver ikke
nær så lækkert som den fede svinesteg.
Det lyder ellers utrolig lækkert - og mere overkommeligt at lave end pulled pork som jo tager 20 år, hvis man ikke køber noget, der "bare" skal opvarmes..
SvarSletUden at forvente for meget, så skal jeg prøve det snart! Tak for opskrift :)
/ Tina - fatfoodnfit.bloggersdelight.dk