søndag den 8. juni 2014

meatza.....

Som lovet i forrige indlæg, får I nu opskriften på meatza. 

Meatza er egentlig lidt som pizza, men hvor bunden er lavet af kød - så måske en krydsning af hakkebøf og pizza!

Jeg lavede meatza for første gang i sidste uge. Jeg har ville lave det i umenneskelige tider, men fik først gjort alvor af det nu.

Min meatza er lave som en tøm køleskabet udgave, men du kan bruge lige præcis det fyld du ønsker.



Metza:
(4 minipizzaer)

400g oksekød
1/2 pakke cocktailpølser
2 små løg
2 håndfulde spinat
Ost
Krydderier og tomatpure efter smag

Form 4 meget flade hakkebøffer af oksekødet. Du kan enten komme krydderierne i farsen eller drysse det ovenpå bøffen/meatza bunden. Kom bundende i ovnen i ca 10 minutter ved 200grader. Herefter tages de ud og fyldet kommes på. Derefter skal de igen have ca 10 minutter i ovnen, så pølserne kan blive færdige og osten smeltes.

Lav evt. En lækker salat eller lodt gnavegrønt til
- bon apetit




Ingen kommentarer:

Send en kommentar