Anyway, kom jeg hjem i køkkenet og checkede køleskabet ud...hvor efter jeg fremtryllede denne fantastiske aftensmad.
Blomkålspizza m. Revet cheddar, løg, peberfrugt, pølse og lufttørret skinke ♥
Blomkålspizzabund:
(Til halvanden bradepande)
1 stort blomkålshoved
4-5 æg
2 spsk fiberhusk
5 spsk mandelmel
Riv blomkålshovedet i en foodprocessor eller på et rivejern. Bland herefter alle tingene sammen i en skål. Smør dejen ud på en bradepande med bagepapir. Dete gøres nemmest med en våd dejskraber.
Bages ved 200grader i ca 12 minutter. Herefter skrues lidt ned for varmen og det valgfrie fyld kommes på og bages til det er færdigt.
Jeg valgte at lave en enkelt bradepande og
Fordele resten af dejen i 5 klatter på en anden bradepande.
Disse smøres ud i runde "brød" og bages 12-15 minutter.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar