søndag den 15. juni 2014

Blomkålstzatziki....

Sommeren er for alvor kommet! Det betyder også grillsæson (og for os dovne bare kød med lidt lettere tilbehør) og jagten på det lækre tilbehør til kødet er i gang.

Igår lavede min veninde og jeg den lækreste blomkålstzatziki - perfekt som tilbehør til alt.


Blomkålstzatziki:

1 blomkålshoved
2 fed hvidløg
2 dl græsk yoghurt
purløg
græskar kerner
salt/peber

Skær blomkålen i fine små hoveder og skyld dem. Lad dem dryppe af. Herefter presses hvidløg og kommes i den græske yoghurt. Kom også hakket purløg og salt og peber i. Bland dressingen med blomkålen. Tørrist græskarkerne på en pande. Kom dem på blomkålstzatzikien umiddelbart inden servering.


Vi fik ovnkylling og asparges med parmaskinke
til tzatzikien.
Hvad er din yndlings "grill-sæson"-ret?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar