Protein-chokolader m. peanuts:
(stor portion!)
ca. 60g. 85% chokolade
200g creamed coconut (der kan også bruges kokosolie eller det fede fra kokosmælken)
En håndfuld peanuts
3-4 tsk proteinpulver (jeg bruger for tiden urtekrams valleprotein)
Put chokoladen, kokoscremen og proteinpulveret i en lille gryde og smelt. Rør til det er jævnt. Herefter hakkes peanutsne groft. Hæld dem i små muffinsforme eller silikoneforme til isterninger. Hæld herefter chokolade-kokosmassen over. Stil i køleskabet til afkøling.
Tip: i denne varme skal protein-chokoladerne opbevares i køleskabet for ikke at smelte. Brug gerne andre nødder eller rom essens. De kan også laves med forskellige bær, lakrids eller peanutbutter (se evt. min tidligere opskrift på kokospeanutbuttercups).
Der blev rigtig mange ud af portionen og de smager himmelsk!
Prøv dem før din nabo ;)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar