Jeg elsker det simpelthen bare. Mest fordi det går
- Men ikke længere.
Microovns brød:
1 æg
ca. 20g / en håndfuld mandler
Mal mandlerne (eller brug købe mandelmel) i en foodprocesser. Bland æg og mel og hæld massen ud på en tallerken. Brug skeen til at sprede massen ud på tallerknen. Giv brødet ca. 2 minutter på fuld styrke i microovnen.
For at lave microovns brødet til en toast deles brødet i to og der puttes flødehavarti ost og kød på. Brødet klappes sammen og steges på en pande i smør. Har du en toaster vil det være perfekt at putte dne her i.
Tip: Man kan også putte lidt proteinpulver i, hvis du fx. bruger det som eftertræningssnack eller mangler protein i dit daglige indtag. Brødet kan sikkert også bruges som en slags pandekage eller som brød til madpakken.
For at få bund og top sprød steger jeg det i smør på panden.
I dag spiste jeg "toasten" som eftermiddagssnack med the og beverly hills.
Ren selvforkælelse!
Husk at i kan følge med ved at blive faste læsere på google+.
Det gør i nedenunder indlægget.
Desuden kan i følge mig (og alle jeres andre yndlingsblogs) på Bloglovin,
ved trykke på iconet i højre side.
Fortsat god torsdag alle sammen!
Når det nu alligevel skal på panden, kan man så ikke bare stege det der helt fra starten af mon?
SvarSletHmm.. Det er da værd at prøve :)
SvarSletDet går bare så knaldhamrende hurtigt i micro ovnen hehe.
Skriv endelig hvis du gør dig gode erfaringer med at stege dem fra start.
Det er dog ikke nødvendigt at stege efter det er bagt i micro ovnen. Det er kun fordi det er til Toast :)