At det er børnevenligt, gør det bestemt ikke mindre lækkert i voksenøjne. Alle dem jeg har serveret det for, både børn og voksne, elsker det. Og jeg tror kun du stiger i graderne hvis du kommer hakket chokolade i!
Bananbrød:
3-4 meget modne bananer
2 æg
1 tsk bagepulver
1 dl kokosmel
mel
Skær bananerne i stykker og mos dem i en skål. Kom bagepulver, æg og kokosmel i og rør det god sammen. Kom mel i lidt ad gangen indtil det har en fin konsistens som lidt tyk kagedej.
Kom dejen i en smurt form og bag ved 200grader. Brødet er færdigt når du kan stikke i den uden at dejen hænger ved.
Tip: kom hakkede chokoladestykker i eller spis med nutella på.
Jeg køber altid gamle bananer i store poser,
til billige penge i supermarkederne.
Så skræller jeg dem alle, skærer dem i stykker
og kommer dem i poser og lige ned i fryseren.
Så er de klar til fx. bananis, smoothies og kager.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar