onsdag den 2. december 2015

Madpandekager / majspandekager...

Herhjemme er der gået barsel i den og det er dejligt. Dejligt og lidt hårdt. Det fede af det hele er at det er december, årets hyggeligste måned og min kone har ferie. Dvs. at der er familiehygge hele måneden og tid....


Majspandekager:
8-10 stk

150g majsmel
50g hvedemel
½ tsk salt
4 dl mælk
4 æg

Kom det tørre i en skål og pisk mælken i lidt ad gangen. Herefter piskes æggene i og dejen piskes fri for klumper. Steges i fedtstof på en pande.
Tip: kom evt. spinat i for at give det farve. Lav dem forholdsvis store, så der er plads til godt med fyld ;)

Fyld:

Mine favoritter er brunet oksekød eller stegt kyllig, gerne med en masse krydderier. Desuden skal der noget grønt i. Her plejer jeg at bruge forskelligt fx. salat eller spinat, agurk, gulerødder, majs, tomat, revet rødbede, bønnespirer og peberfrugt.
Dressing og/eller ost er også en favorit. I denne er det skyr rørt med sweet chili sauce.




God december...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar