Ja ja, jeg er her stadig ;)
Der er stadig gang i køkkenet, men dog ikke så meget som før-baby. Der er dog et par opskrifter på vej her inde.
I dag er det endnu en af farmors lækre retter, serveret på et sommerbesøg. Tærten blev dog serveret med rejer hjemme hos hende og så denne über lækre jordbærkoldskål!
Tærtedej:
ca. 6-8 portioner
150g mel
100g smør eller margerine
100g kvark eller skyr
Det hele æltes sammen og skal derefter hvile i 30 minutter.
Herefter rulles det ud til en rund og kommes i et smurt tærtefad.
Fyldet er frivilligt, men jeg har med denne tærte brugt:
4 æg
et par håndfulde frisk spinat
champignon
1 pakke røget laks
salt og peber
revet ost
Bland det hele undtagen ost i en skål og rør det godt sammen. Kom det op i fadet, som er beklædt med tærtedej.
Det hele bages ved 200grader til dejen er bagt og æggemassen stivnet.
Tip: lav en lækker salat til. Desuden kan man lave små madpakketærter som dem på billedet nedenfor.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar