fredag den 3. juli 2015

Sund og lækker brunch i Århus...

Så er vi ved at finde vores ben i den nye mor-barn verden. Hold da kæft for en omvæltning.
Hvis nogen fortæller mig at det er små børn-små problemer nikker jeg dem en flyveskalle. Det er absolut ikke sandt. Alt begyndelse er svært og at få kastet en baby ind i sit liv er på ingen måde en undtagelse....

Men som sagt er vi ved at lande. Eller det synes vi i hvert fald de fleste dage ;)

Det skal ikke handle om babyer og besværlighederne der følger med, men derimod om Brunch!

I dag valgte vi at tage ned i byen og bryde babyboblen lidt og få noget vokseninput. Gøre noget af det som vi så godt kunne lide før i tiden.

I Århus er der masser af muligheder for brunch. Der er flest hvor det er buffet og så spiser du ellers bare løs. Det skal ikke være nogen hemmelighed at jeg elsker buffet. Hvem gør ikke det ;) Men samtidig hader jeg det faktisk også fordi udvalget er stort og jeg på ingen måde kan begrænse mig og dermed altid overspiser.

Derimod har vi fundet et nyt favoritsted til brunch. Det er Cafe Faust som ligger ved åen i Århus. Udover at stedet har en god og rolig stemning, hvor man kan komme som man er, har de også tre brunctallerkner at vælge i mellem. Se det i sig selv begrænser jo overspisning og gør det til et lidt sundere alternativ. De har to "normale" brunchtallerkner med ting som bacon, æg, pølser, brød, ost og kage. Men de har også min favorit som hedder "den sunde". Den er glutenfri/lowcarb fordi det brød der serveres er stenalder brød. Derudover er der skyr med bærkompot og nødder, rejer og laks, salat, æg og kylling med serranoskinke. Det er simpelthen SÅ lækkert og mætter helt vildt!

Det var virkelig perfekt i dag, hvor vi kunne sidde udenfor.
Så kunne vi gå lidt med lillemanden når han knirkede nede fra barnevognen
og ellers bare nyde formiddagssolen.

Efter brunchen tog vi ud og shoppede lidt (fordi nogen *host* mig *host*) har
taget 5 mor-kg på.


Intet er sponsoreret.
Det e rmin egen personlige holdning.

2 kommentarer:

 1. Kaffen ser hvert fald såå god ud!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det tror jeg også den var. Det var min kærestes. Jeg fik varm kakao.
   Tog billedet af kaffen for at lave sjov til inStagram fordi lillemanden skulle køres så jeg åbenbart var på café alene ;)

   Men fik ikke taget billede af maden. Den er dog suveræn!

   Slet