Herhjemme blev burgerbollerne til aften brugt til kyllingeburger med karry-mango dressing. Det var sindsygt lækkert og virkelig nemt. Bollerne var jo allerede lavet, så det var bare og snitte lidt grønt og stege noget kylling.
ca. 10 stk.
25 g gær
2 dl lunken vand
1 dl mælk
½ tsk salt
1 æg
1 dl 5-kornsblanding
rugmel
hvedemel
Rør gæren ud i det lunkne vand. Herefter kommes resten af ingredienserne i. Jo mere rugmel der bruges, jo grovere bliver bollerne. Der skal hvedemel i, så dejen kan æltes til en samlet dej uden at klistre til fingrene. Lad dejen hæve i 30-60 minutter. Rul bollerne så flade som muligt og pensel med med æg eller mælk. Bages ved 200grader varmluft i ca. 15 minutter.
Jeg håber at I nyder sommeren med både sol, regn og blæst.
God lørdag aften.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar