Jeg har allerede haft en fantastisk dag. En afslappet og ikke voldsomt begivenhedsrig dag, da alt er med forbehold for tiden pga en meget forestående fødsel. Min kone er nu 3 dage over termin så vi venter og venter og laver ikke rigtig nogle planer og aftaler. Ikke desto mindre havde jeg ønsket pandekager med jordbær og kakao til morgenmad og det fik jeg. Mega lækre pandekager faktisk.
Pandekagerne er ligesom de hytteost pandekager jeg tidligere har nævnt herinde, men aldrig har fået dedikeret et blogindlæg til. Jeg har spist dem de sidste par år og elsker dem virkelig. I dagens udgave havde min kone dog også puttet lidt chiafrø i, men det er ikke et must.
Pandekager:
ca. 8 stk (mellemstørrelse)
ca. 150g hytteost
3 æg (M/L)
1 tsk husk og 2 tsk chiafrø (alternativt 2 tsk husk)
Smør til stegning
Bland alle ingredienserne (undtagen smør) i en skål og blend det til en ensartet masse med en stavblender. Herefter lader du dejen hvile i ca. 10 minutter til den er fast nok til at stege den.
Steges på en varm pande i smeltet smør ( ikke olie eller margarine. Smørret giver god smag).
Tip: For at gøre dem sundere og mere egnet som hverdagsmad kan der blendes spinat i dejen.
Jeg elsker dem og spiser dem både som lækkerier,
med peanutbutter og banan eller som mellemmåltid
kolde med fx. pikantost og kødpålæg.
Efter en effektiv 15 minutters fødselsdagstræning,
måtte jeg lige vise en af mine fede fødselsdagsgaver frem
på Instagram - følg med; stefaniesunivers
Så fandt jeg den. Lægger du chiafrøene i blød natten over, eller bliver de bare udblødt i de 10 min?
SvarSletNej. Jeg lægger aldrig mine Chiafrø i blød til nogle af mine opskrifter 😊
SletNormalt laver jeg dem dog kun med æg, husk og hytteost
Slet