søndag den 17. maj 2015

Gulerodsmuffins m. Smør/ostecreme...

I går var det som sagt min fødselsdag og før weekenden havde mine søde kollegaer købt eb gave til mig. Det var den smukkeste hvide orkide med masser af blomster.

Derfor lovede jeg at der selvfølgelig var kage til pausen mandag. Så i dag har der været gang i køkkenet og frem er blevet tryllet de lækreste muffins med, om muligt, endnu mere lækkert topping!



Gulerodsmuffins m. creme:
ca. 18-20 stk.

300g farin (eller halvdelen af det som palmesukker)
2 dl rapsolie
4 æg
275g mel
2 tsk bagepulver
½ tsk natron
2 tsk kanel
1 tsk vanillepulver (eller vanillesukker)
350g revne gulerødder

Bland de våde ingredienser sammen med sukker og rør godt sammen med en håndmixer. Bland de tørre ingredienser sammen i en anden skål og bland det. Herefter kommes det tørre ned i skålen med det våde. Til sidst tilsættes de revne gulerødder og det hele mixes sammen.
Kom dejen i muffins forme og bag dem i en forvarmet ovn ved 165grader i ca. 20 minutter. Check med en kniv eller gaffel om de er færdige.
Tag dem ud og lad dem køle af.

Creme:
100g smør (ikke smørbart)
150g flødeost
200g flormelis
1 tsk vanille

Blandes sammen med et piskeris. Vær tålmodig og rør længe, så bliver det fri for klumper.
Kom det på de afkølede muffins.



Bon apetit!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar