Den pink coleslaw smager rigtig dejligt (meget som originalen) og den blev dette tilfælde lavet til en omgang pulled pork. I aften har jeg lavet den igen, rodfrugter og kål er jo møg billigt og møg sundt. Denne gang til barbecuemarinerede koteletter. Det kan dog bruges til det meste.
Pink coleslaw:
ca. 4-6 pers.
½ (lille) hvidkål
3 rødbeder
5 mellem gulerødder
2-3 dl mælkeprodukt ( fx. skyr, quark eller cremefraice)
½ citron (kun saften)
et par dryp balsamicoeddike
1 tsk dijon sennep
salt/peber
evt. en tsk honning
Kom alle ingredienser undtagen kål, rødbeder og gulerødder i en skål. Bland det sammen. Snit kålen fint, Skræl og riv gulerødder og rødbeder. Her bruger jeg altid min foodprocessor, men et rivejern er helt fint. Kom det op i skålen til dressingen. Vend det hele godt sammen.
Tip: Spidskål kan også bruges.
Hvad siger I til den giveaway...
Go eller nogo?
Ingen kommentarer:
Send en kommentar