fredag den 11. marts 2016

Madplan #4...

Her får I endnu en madplan.
Herhjemme spiser vi overvejende økologisk. Vi handler hovedsageligt i Rema, men køber kød i Bilka når de har økosøndag d. 2. søndag i måneden med 25%.
Desuden køber vi gode øko tilbud, når vi falder over dem. Madplanen laves ud fra lyst, tilbud og varer vi har på lager.
Vi kan holde vores budget på 4000kr for to voksne og et barn inkl.  husholdningsartikler og enkelte cafebesøg.



Mandag Pitapizza m. laks

Tirsdag Medister m. kartoffelmos og broccoli

Onsdag Rester

Torsdag Tærte (den findes også som glutenfri opskrift her)

Fredag Rester m. gnavegrønt

Lørdag Risengrød

Søndag Linsesuppe


Hvor meget er jeres madbudget på og spiser I økologisk?
 

3 kommentarer:

  1. Jeg elsker, at I så tit får risengrød stadig. Total livret, men Thomas er ikke til det..
    Vi spiser ikke økologisk, og vores madbudget er på 3000 kr, men vi spiser også begge på vores arbejde

    SvarSlet
  2. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

    SvarSlet
  3. Hej Jette, risengrødsmadplanerne er tilbage fra start marts. Det er efterhånden nogle uger siden vi har fået risengrød. Men det er lækkert, billigt og børnevenligt ;)

    SvarSlet