tirsdag den 23. juli 2013

Karry-kokosmælk suppe...

Ja, ja, ja....Jeg ved godt at det er tæt på 30 grader udenfor. Ja, solen skinner fra en skyfri himmel og ja, jeg sveder også tran.
- MEN jeg havde bare sådan lyst. Lyst til karry og kokosmælk. Og ja, så var suppe jo nærliggende, når ris er ude af billedet ;)


Karry-kokosmælk suppe:
(2 pers)

1 ds kokosmælk
1 kyllingefilet
1 grøn peberfrugt
1 løg
champignoner
citronsaft
oystersauce
ingefær
salt/peber
hvidløgssalt (eller alm. hvidløg)

Skær kyllingebrystet i mundrette stykker. Skær skrællen af ingefæren og skær i små stykker. Svits ingefæren i lidt olie sammen med kyllingen. Krydder med hvidløgssalt. Skær løg, peberfrugt og champignoner ud. Når kødet er næsten færdig, svitses løg, karry og oystersauce sammen med kødet. Herefter hældes kokosmælken og resten af grøntsagerne i. Rør rundt til kokosmælken er rørt ud. Tilsæt resten af ingredienserne og lad suppen få et opkog.
Drys lidt cashewnødder over - Værsgo at server!
Tip: Brug de grøntsager og den krydring du bedst kan lide. Basis suppen med kød og kokosmælk kan virieres i det uendelige.

Der hakkes grøntsager med min yndlings raadvad knivKan man andet end at nyde livet når solen skinner og man kan sidde på altanen med en god bog og et glas koldt vand, for derefter at lave mad i bikini og kasket - nej vel?
....medmindre dagen ender sådan her!
Retten var både flot og lækker, så længe det varede :( 
- godt der var en lille rest tilbage i gryden....

Ingen kommentarer:

Send en kommentar